Cestoviny z Talianska

2016-06-06
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 25 min.

Popis

Chuť talianskej kuchyne v podobe tradičných cestovín.

Ingrediencie

  • 1 ks cibuľa
  • 2 strúčik cesnaku
  • 4 ks paradajky
  • 2 lyžica olivového oleja
  • 2 lyžica kapár
  • hrsť olív
  • 4-5 ks ančovičiek
  • uvarené cestoviny

Postup

Krok 1

Cibuľu a cesnak pokrájame na plátky. Paradajky ošúpeme. Na olivovo oleji osmažíme cibuľu s cesnakom, pridáme na plátky pokrájané paradajky, premyté kapary, pokrájané olivy, posekané ančovičky. Premiešame, krátko podusíme. Zmes kladieme na porcie uvarených cestovín.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 673
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

674

Podobné recepty:
  • Zeler zapekaný s rajčiakmi a s ryžou

    Zeler zapekaný s rajčiakmi a s ryžou

  • Papriky plnené paštétou a syrom

    Papriky plnené paštétou a syrom

  • Broskyňovo melónový džem

    Broskyňovo melónový džem

kuk