Šampiňónový šalát s krevetami

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 250 g bielych šampiňónov, 1 strúčik cesnaku, l lyžícu olivového oleja, 1,5 lyžice citrónovej šťavy, petržlenovú vňať, soľ, 150 g sterilizovaných alebo mrazených kreviet, čierne korenie mleté.

Postup

Krok 1

Klobúčiky šampiňónov nakrájame na tenko. Misku vytrieme cesnakom, pridáme olej, citrónovú šťavu a čierne korenie, premiešame, pridáme šampiňóny, premiešame so zálievkou a odložíme najmenej na jednu hodinu do chladničky. Solíme až tesne pred podávaním. Na stred štyroch misiek (tanierikov) narovnáme krevety, (mrazené krátko povaríme), okolo položíme šampiňóny a na krevety dáme petržlenovú vňať. Pri podávaní šalát premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 926
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

927

Podobné recepty:
  • Jemná bryndzová nátierka

    Jemná bryndzová nátierka

  • Krokantový nákyp

    Krokantový nákyp

  • Mexická fazuľa

    Mexická fazuľa

kuk