Talianska chlebová polievka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1,5 l hovädzieho vývaru, 5 vajec, 5 plátkov toastového chleba, 150 g strúhaného syra, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Precedený vývar nalejeme do hlbokej misy. Osolíme, pridáme celé vajcia. Opečený chlieb pokrájame na trojuholníky a vložíme do polievky. Posypeme strúhaným syrom, štipkou mletého čierneho korenia a posekanou petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(1 / 5)

1 1 661
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

662

Podobné recepty:
  • Šťaveľová krémová polievka

    Šťaveľová krémová polievka

  • Banánovo citrónový koláč

    Banánovo citrónový koláč

  • Punčová káva

    Punčová káva