Vianočná hrachová polievka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Suchý hrach, hlavu, chvost a ikry z ryby, koreňovú zeleninu, cibuľu, olej, hladkú múku, čierne korenie, majorán, rascu, soľ.

Postup

Krok 1

Umytý hrach namočíme do studenej vody do druhého dňa. Pridáme soľ, rascu a uvaríme do mäkka. Osobitne uvaríme rybiu hlavu, chvost a vnútornosti, spolu s očistenou zeleninou a cibuľou. Vývar nalejeme do hrachu. Na oleji osmažíme hladkú múku a pridáme do vriacej polievky. Polievku môžeme zjemniť kúskom masla. Podávame s opraženou žemľou, pokrájanou na kocky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 605
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

606

Podobné recepty:
  • Pórová polievka s treskou

    Pórová polievka s treskou

  • Obyčajný šalát

    Obyčajný šalát

  • Losos na šampiňónoch

    Losos na šampiňónoch