Kuracia bageta
2005-11-23- komentárov
- Kategórie: Hydina , Kurča, kapún, poulard, sliepka
Ingrediencie
- 300 g kuracích pŕs, 2 bagety, čínsku kapustu, rajčinu, majonézu, maslo, karí korenie, citrónovú šťavu, cesnak, mleté čierne korenie. mletú červenú papriku.
Postup
Krok 1
Kuracie prsia prekrojíme na polovicu (tak aby sa po opražení zmestili do bagety). Namočíme ich do zmesi oleja, cesnaku, karí, mletého čierneho korenia, mletej červenej papriky, soli. Na rozpálenom oleji kuracie prsia opražíme. Bagety prekrojíme pozdĺžne na polovicu. Dáme na ne kúsky masla a vložíme na chvíľu do rúry, aby boli chrumkavé. Majonézu zmiešame s karí korením a malým množstvom citrónovej šťavy. Natrieme na opečenú bagetu, na to položíme kuracie prsia, čínsku kapustu a rajčinu.