Rozdelenie syrov

2006-01-04

Ingrediencie

  • Syry delíme syry na mäkké a tvrdé.

Postup

Krok 1

Mäkké ďalej delíme na čerstvé a zrelé. Do skupiny čerstvých patrí napríklad imperiál, lučina, žervé, cottage atď. Do skupiny zrelých patrí napríklad romadúr, dezertný syr, rascový, pivný atď. Do poskupiny zaraďujeme syry plesňové, medzi ktoré patrí gorgonzola, rokfort, niva, camambert, de Brie, hermelín, a iné. Medzi syry tvrdé patrí napríklad parmezán, eidam, ementál, čedar, gouda, gruyer, eihammer a iné.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 469
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

470

Podobné recepty:
  • Dulový rôsol

    Dulový rôsol

  • Syr z tvarohu

    Syr z tvarohu

  • Hydinový základ - fond

    Hydinový základ - fond