Šampiňóny na bielo

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Čerstvé šampiňóny, maslo, mlieko, cesnak, kyslú smotanu, soľ, múku.

Postup

Krok 1

Šampiňóny zalejeme slanou vodou tak aby v nej boli ponorené. Necháme zľahka prevariť, nech voda dostane hríbovú príchuť a farbu. Za stáleho varenia dáme do šampiňónového vývaru maslo, podľa chuti, a zalejeme mliekom. Prepasírujeme cesnak, tiež podľa chuti, a necháme chvíľu povariť. Do smotany pridáme trocha múky a za stáleho varenia ju nalejeme do hrnca. Necháme prevariť až kým to nezhustne na krém. Odstavíme a necháme vychladnúť. Dochutíme soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 624
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

625

Podobné recepty:
  • Hrianky s baklažánovým krémom

    Hrianky s baklažánovým krémom

  • Silvestrovská syrová misa

    Silvestrovská syrová misa

  • Šalátové závitky

    Šalátové závitky

kuk