Vykotené španielske vtáčiky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 rezne z hovädzieho zadného, 1 vajce uvarené natvrdo, kúsok slaniny, 2 kyslé uhorky, 1 klobásu, 1 väčšiu cibuľu, olej, vodu, zemiakový alebo kukuričný škrob, mleté čierne korenie, soľ, smotanu na varenie.

Postup

Krok 1

Najemno nakrájanú, osolenú cibuľu podusíme na oleji do zlatista, pridáme na kúsky nakrájané hovädzie mäso, okoreníme, zalejeme vriacou vodou. Necháme dusiť, kým nie je mäso takmer mäkké. Na malé kúsky nakrájame vajce, uhorku, slaninu, klobásu na kolieska a pridáme do hrnca. Dusíme, na malom ohni, kým mäso nezmäkne. Smotanu rozmiešame so škrobovou múčkou a za stáleho miešania pridávame do hrnca. Po zhustnutí odstavíme. Podávame s ryžou, cestovinami alebo tarhoňou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1171
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1172

Podobné recepty:
  • Plnené závitky z hovädzieho mäsa III

    Plnené závitky z hovädzieho mäsa III

  • Mäsovo fazuľová pochúťka

    Mäsovo fazuľová pochúťka

  • Plnené závitky z hovädzieho mäsa II

    Plnené závitky z hovädzieho mäsa II

kuk