Školská tvarohová žemľa – sladká

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 200 g jemného tvarohu, kôru z chemicky neošetreného citrónu, 1 vrecúško vanilkového cukru, hustý jahodový sirup (môže byť aj rôzny ovocný toping), 4 žemle, jahody (rôzne čerstvé ovocie).

Postup

Krok 1

Tvaroh rozmiešame s citrónovou kôrou a vanilkovým cukrom. Vrchnú časť žemle jemne polejeme sirupom. Spodnú časť natrieme ochuteným tvarohom a posypeme ovocím. Obe časti zlepíme. Veľmi dobré je aj s pomarančovým sirupom a plátkami pomaranča.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 621
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

622

Podobné recepty:
  • Patizóny na orientálny spôsob

    Patizóny na orientálny spôsob

  • Nátierka z hríbov

    Nátierka z hríbov

  • Chlebíky s olivovou nátierkou

    Chlebíky s olivovou nátierkou

kuk