Najjemnejšia avokádová nátierka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 zrelé avokádo, 1 vajce, 1 lyžicu šťava z citróna, 2 lyžice bieleho jogurtu, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Avokádo ošúpeme, odstránime kôstku a dužinu rozmiagame. Pridáme na tvrdo uvarené vajce, biely jogurt, citrónovú šťavu, štipku čierneho korenia. Všetko rozmixujeme až kým nátierka nie je úplne jemná. Podľa chuti osolíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 851
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

852

Podobné recepty:
  • Olomoucká nátierka so zelerom

    Olomoucká nátierka so zelerom

  • Grilovaná parenica

    Grilovaná parenica

  • Nátierka z slovenskej točenej/ kabanosu

    Nátierka z slovenskej točenej/ kabanosu

kuk