Zeleninové fašírky II

2006-02-26

Ingrediencie

  • 500 g mrkvy, 250 g petržlenu, 1 cibuľu, 4 strúčiky cesnaku, 2 vajcia, majorán, rascu, soľ, strúhanku.

Postup

Krok 1

Očistenú mrkvu a petržlen nahrubo postrúhame a krátko podusíme na malom množstve tuku. Podľa potreby podlejeme malým množstvom vody. Udusenú zeleninu scedíme z prebytočnej tekutiny (môžeme použiť pri príprave polievky) a necháme vychladnúť. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, vajcia a dobre premiešame. Zeleninovú zmes osolíme, pridáme majorán, rascu a strúhankou v takom množstve, aby sa zo zmesi dali formovať fašírky. Fašírky obalíme v strúhanke a vypražíme. Prípadne ich môžeme poukladať na vymastený pekáč a upiecť v rúre. Podávame so zemiakovou kašou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 338
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

339

Podobné recepty:
  • Jednoduché hubové rizoto

    Jednoduché hubové rizoto

  • Zemiaky zapekané so špenátom a šampiňónmi

    Zemiaky zapekané so špenátom a šampiňónmi

  • Baklažánové rizoto

    Baklažánové rizoto