Viedenský teľací rezeň

2006-04-09

Ingrediencie

  • 800 g teľacieho stehna, olej, 4 vajcia, 100 g múky, 200 g strúhanky, soľ, niekoľko kapár.

Postup

Krok 1

Teľacie rezne osolíme, obalíme v múke, v rozšľahaných vajciach a v strúhanke. Vyprážame na malom množstve oleja. Podávame s vychladeným viedenským zemiakovým šalátom. Ozdobíme kaparami, ktorými jedlo posypeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 804
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

805

Podobné recepty:
  • Teľacia pečienka s párkami

    Teľacia pečienka s párkami

  • Teľacie na hubách so smotanou

    Teľacie na hubách so smotanou

  • Saltimbocca (minútka)

    Saltimbocca (minútka)

kuk