Vyprážaný ostriež

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Ostriež - česky okoun (očistený bez kože), 100 g hladkej múky, 100 g strúhanky, mleté čierne korenie, soľ, mletú sladkú papriku.

Postup

Krok 1

Múku, strúhanku, soľ, čierné korenie a sladkú papriku premiešame, ostrieža obalíme v múkovej zmesi a vypražíme v rozpálenom oleji, asi 1 minútu z každej strany. Podávame s chlebom a uhorkovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 786
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

787

Podobné recepty:
  • Tuniak v šalátovom hniezde

    Tuniak v šalátovom hniezde

  • Morské rybičky na šampanskom

    Morské rybičky na šampanskom

  • Grilovaný pstruh

    Grilovaný pstruh

kuk