Karfiolovo - brokolicový nákyp

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 menší karfiol, 1 malú brokolicu, 3 až 4 vajcia, 1 kyslú smotanu, soľ, mleté čierne korenie, zeleninovú koreniacu zmes, pikantný kečup, maslo a strúhanku na formu.

Postup

Krok 1

Karfiol a brokolicu rozoberieme na malé kúsky. Karfiol dáme variť do vriacej osolenej vody a keď začne vrieť, necháme asi 5 minút povariť. Potom pridáme brokolicu a necháme prevrieť asi 2 minúty. Uvarenú zeleninu vyberieme a necháme vychladnúť. Pridáme do nej zeleninovú koreniacu zmes, mleté čierne korenie a premiešame. Ochutenú zeleninu vysypeme do zapekacej misy, ktorú sme vytreli maslom a vysypali strúhankou. V miske rozhabarkujeme vajcia s kyslou smotanu. Dochutíme pikantným kečupom. Dobre premiešame a vylejeme na zeleninu v zapekacej mise. Dáme do vyhriatej rúry zapiecť, až kým sa smotana nezhnedne. Podávame s novými zemiakmi a uhorkovým šalátom, alebo kyslou uhorkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1243
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1244

Podobné recepty:
  • Hubová fašírka

    Hubová fašírka

  • Cestoviny z Talianska

    Cestoviny z Talianska

  • Falafel (cícerové fašírky)

    Falafel (cícerové fašírky)

kuk