Černohorský rezeň

2016-03-16

Popis

Tradičná černohorská pochúťka so syrovou posýpkou.

Ingrediencie

  • 1 kg krátkeho karé
  • 7 ks zemiakov
  • 3 ks vajcia
  • soľ
  • múka
  • olej
  • 100 g tvrdého syru

Postup

Krok 1

Mäso narežeme na rezne, naklepeme a posolíme ich asi 10 minút pred vyprážaním. Obaľovaciu hmotu pripravíme z nastrúhaných zemiakov, vajec, soli. Osolené rezne obalíme v múke a potom v zemiakovej hmote. Vyprážame v horúcom oleji.

Krok 2

Po upečení rezne posypeme strúhaným syrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1180
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1181

Podobné recepty:
  • Bravčový jazyk v hubovej omáčke

    Bravčový jazyk v hubovej omáčke

  • Bravčové rezne s hruškami

    Bravčové rezne s hruškami

  • Pekáč starého mládenca

    Pekáč starého mládenca

kuk