Jednoduchá príprava ryby

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Kúsky ryby, najlepšie pstruha, hladkú múku, mleté biele korenie, mletú červenú papriku, mletú rascu, štipku jemnej zeleninovej koreniacej zmesi, soľ, olivový olej.

Postup

Krok 1

Kúsky ryby obalíme v zmesi hladkej múky, do ktorej sme primiešali mleté biele korenie, mletú červenú papriku, mletú rascu, štipku jemnej zeleninovej koreniacej zmesi, soľ. Obalené kúsky ryby opečieme na olivovom oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 726
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

727

Podobné recepty:
  • Zemiakovo artičokový šalát

    Zemiakovo artičokový šalát

  • Nákyp z ružičkového kelu

    Nákyp z ružičkového kelu

  • Zemiakový koláč

    Zemiakový koláč