Pikantné tofu

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g tofu, 80 g oleja, soľ, cesnak, chilli korenie, sójová omáčka, 80 g masla, 80 g šampiňónov, 80 g sterilizovaných uhoriek a paprík, citrón, 1 dl šľahačkovej smotany.

Postup

Krok 1

Tofu nakrájame na rezance, urestujeme na tuku, pridáme cesnak nakrájaný na plátky, osolíme, okoreníme. Opečený tofu prelejeme zeleninovo-hubovou zmesou, ochutíme citrónom, privedieme do varu, zjemníme smotanou a odstavíme. Zmes: Šampiňóny nakrájame na plátky, podusíme na masle, pridáme na rezance nakrájané uhorky a papriku a spolu dodusíme do mäkka.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 982
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

983

Podobné recepty:
  • Príjemné letné jedlo Rijeka, Satvapuri: cuketa plnená syrom, ochutené zemiaky

    Príjemné letné jedlo Rijeka, Satvapuri: cuketa plnená syrom, ochutené zemiaky

  • Vyprážané ryžové tyčinky

    Vyprážané ryžové tyčinky

  • Strapačky s kalerábom

    Strapačky s kalerábom