Jahodový sorbet

2015-09-29

Ingrediencie

  • 8 malých porcií jahodovej zmrzliny, 250 g čerstvých alebo kompótových jahôd, 4 dl jahodového sirupu, 2 dl šľahačkovej smotany, 50 g nasekaných orechov.

Postup

Krok 1

Do širokých pohárov na stopke dáme po dve porcie zmrzliny. Ozdobíme jahodami, prelejeme jahodovým sirupom. Na takto pripravené poháre nastriekame do tuha ušľahanú smotanu, posypeme posekanými orechmi a stred prizdobíme jahodou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 770
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

771

Podobné recepty:
  • Dobošový medovník

    Dobošový medovník

  • Hrušky s krémom

    Hrušky s krémom

  • Jahodová morská pena

    Jahodová morská pena

kuk