Kokosové srdiečka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g hladkej múky, 125 g masla alebo Smetolu, 150 g práškového cukru, 1 vajce, 120 g kokosovej múčky.

Postup

Krok 1

Zo surovín zamiesime cesto, ktoré necháme odstáť v chlade. Z odstáteho cesta pomocou mäsového mlynčeka s pripevnenou hviezdicovou formičkou pretláčame tyčinky, z ktorých na vymastenom plechu tvarujeme srdiečka, prípadne iné tvary. V prípade, že sa nám cesto po pretlačení rozpadáva, primiešame trochu masla alebo Smetolu. Pečieme vo vyhriatej rúre. Vychladnuté pečivo môžeme ozdobiť čokoládovou polevou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1205
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1206

Podobné recepty:
  • Jablkovočokoládová plnka II

    Jablkovočokoládová plnka II

  • Maslová plnka

    Maslová plnka

  • Fondánová torta

    Fondánová torta