Zeleninová zmes so syrom

2007-02-23

Ingrediencie

  • 4 mrkvy, 2 kaleráby, 1 zeler, 200 g hrášku, 1 cibuľu, 50 g masla, 5 dl mäsového vývaru, 4 zemiaky, 4 dl smotany, 1 lyžičku horčice, petržlenovú vňať, 400 g mozzarelly, múku, soľ, mleté biele korenie, cukor.

Postup

Krok 1

Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na masle. Mrkvu, kaleráb a zeler pokrájame na malé kocky a spolu s hráškom pridáme k cibuli. Osolíme, okoreníme a zalejeme mäsovým vývarom. Varíme 15 až 20 minút. Očistené, pokrájané zemiaky uvaríme v osolenej vode. Uvarené zemiaky rozmixujeme a primiešame do zeleninovej zmesi. Zahustenú zeleninu zalejeme smotanou a ochutíme horčicou a cukrom. Pridáme nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať a ešte povaríme. Syr pokrájame na hrubšie plátky, obalíme ich v múke a opečieme v horúcom oleji. Syr podávame so zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 506
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

507

Podobné recepty:
  • Ovsené fašírky

    Ovsené fašírky

  • Rezne zo strukovín

    Rezne zo strukovín

  • Sekaná zo sójového mäsa

    Sekaná zo sójového mäsa

kuk