Kuracia pečeň so šampiňónmi

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 lyžice oleja, kúsok masla, 1 pór, 250 g kuracej pečene, 500 g šampiňónov, 2,5 dl sladkej smotany, 1 až 2 lyžice polohrubej múky, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Na oleji a masle podusíme na kolieska nakrájaný pór, nakrájané šampiňóny a ochutíme čiernym korením. Pokrájané pečienky prudko osmažíme, pridáme k šampiňónovej zmesi a spolu dusíme do mäkka. V smotane rozmiešame múku a nalejeme na zmes. Za stáleho miešania varíme do zhustnutia. Podávame s ryžou, opekanými zemiakmi alebo knedľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1483
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1484

Podobné recepty:
  • Karfiol na rímsky spôsob

    Karfiol na rímsky spôsob

  • Sliepka so šampiňónovou omáčkou

    Sliepka so šampiňónovou omáčkou

  • Kuracie prsia na masle s jablkami

    Kuracie prsia na masle s jablkami

kuk