Pečeňová bublanina

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g bravčovej pečene, 4 vajcia, 1 šľahačkovú smotanu, 4 lyžice oleja, zeleninovú koreniacu zmes, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Pečeň pomelieme, pridáme žĺtky, smotanu, olej, zeleninovú koreniacu zmes, soľ, korenie a dobre premiešame. Zľahka primiešame sneh z bielkov. Formu na srnčí chrbát vymastíme, nalejeme do nej hmotu a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme asi 45 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 775
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

776

Podobné recepty:
  • Plnené jablká zapekané na červenej kapuste

    Plnené jablká zapekané na červenej kapuste

  • Kuracie prsia plnené šunkou, syrom a olivami

    Kuracie prsia plnené šunkou, syrom a olivami

  • Mangový koktail

    Mangový koktail

kuk