Maková babetta

2018-05-21
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Maková babetta

Ingrediencie

  • 150 g hladkej múky
  • 150 g stuženého tuku na pečenie
  • 150 g práškového cukru
  • 2,5 dl mlieka
  • prášok do pečiva
  • pomletý mak
  • citrónovú kôru

Postup

Krok 1

Do nádoby nasypeme preosiatu hladkú múku, pridáme maslo, práškový cukor, prášok do pečiva, mlieko, pomletý mak a citronovú kôru. Všetko premiešame a dáme piecť do stredne vyhriatej rúry. Pečieme podľa potreby, asi 15 minút. Typ: Ako zistíme že je koláč upečený - zoberieme špajdľu a pichneme do koláča. Ak je koláč suchý a nelepí sa na špajdľu, je hotový.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 414
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

415

Podobné recepty:
  • Jednoduchá banánová torta

    Jednoduchá banánová torta

  • Kávová roláda

    Kávová roláda

  • Opekance s údeným oštiepkom

    Opekance s údeným oštiepkom