Príprava mäsa na grilovanie

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Bravčové rezne z karé aj s kosťou, sušený majorán, 2 strúčiky cesnaku, 3 lyžice oleja, mletú rascu, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Rezne osolíme, okoreníme, potrieme prelisovaným cesnakom, zabalíme do fólie, alebo alobalu a na tri hodiny odložíme do chladničky. Majorán zmiešame s olejom. Odležané mäso potrieme týmto olejom a grilujeme, z každej strany asi 4 minúty.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 851
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

852

Podobné recepty:
  • Morčacie rezne v alobale

    Morčacie rezne v alobale

  • Jazyk so sardelovou omáčkou

    Jazyk so sardelovou omáčkou

  • Moskovské peľmene

    Moskovské peľmene

kuk