Hažmut

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2,5 kg červenej zeleninovej papriky, 100 g feferónov (prípadne podľa chuti), 40 g cesnaku, 40 g soli, 40 g cukru, 1 dl oleja, 10 g kyseliny citrónovej.

Postup

Krok 1

Papriku, feferóny a cesnak pomelieme, pridáme soľ, cukor a varíme asi 1 hodinu. Nakoniec pridáme olej, kyselinu citrónovú, premiešame, krátko povaríme, ešte horúce nalejeme do pohárov, uzatvoríme ich a sterilizujeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 707
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

708

Podobné recepty:
  • Fazuľový guláš

    Fazuľový guláš

  • Šípková omáčka I

    Šípková omáčka I

  • Pestrá papriková ryža

    Pestrá papriková ryža

kuk