Rezy margot od našej Zuzky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 vajcia, 1 hrnček práškového cukru, 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 vrecúško vanilkového cukru, 1 vrecúško prášku do pečiva, 3/4 hrnčeka mlieka, 0,1 dl oleja, 2,5 dl šľahačkovej smotany, 100 g čokolády Margot. Na polevu: 100 g čokolády na varenie, 100 g stuženého tuku (na Slovenku Cera).

Postup

Krok 1

Vajcia vymiešame s práškovým a vanilkovým cukrom, pridáme mlieko, olej, šľahačkovú smotanu, postrúhanú čokoládu, preosiatu múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto vylejeme na menší, maslom vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme pri teplote 200 stupňov Celzia asi 45 minút. Vychladnutý koláč polejeme čokoládovou polevou a posypeme nasekanými vlašskými orechmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 796
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

797

Podobné recepty:
  • Malé plnené bochníčky

    Malé plnené bochníčky

  • Jablková torta s piškótami

    Jablková torta s piškótami

  • Zákusok Helena v háji

    Zákusok Helena v háji

kuk