Rezy margot od našej Zuzky
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Múčniky, pečivo , Zákusky, torty
Ingrediencie
- 2 vajcia, 1 hrnček práškového cukru, 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 vrecúško vanilkového cukru, 1 vrecúško prášku do pečiva, 3/4 hrnčeka mlieka, 0,1 dl oleja, 2,5 dl šľahačkovej smotany, 100 g čokolády Margot. Na polevu: 100 g čokolády na varenie, 100 g stuženého tuku (na Slovenku Cera).
Postup
Krok 1
Vajcia vymiešame s práškovým a vanilkovým cukrom, pridáme mlieko, olej, šľahačkovú smotanu, postrúhanú čokoládu, preosiatu múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto vylejeme na menší, maslom vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme pri teplote 200 stupňov Celzia asi 45 minút. Vychladnutý koláč polejeme čokoládovou polevou a posypeme nasekanými vlašskými orechmi.