Tvarohové cesto

2007-07-26

Ingrediencie

  • 250 g mäkkého tvarohu, 300 g polohrubej múky, 1 vajce, štipku soli.

Postup

Krok 1

Všetky suroviny dôkladne zmiešame. Z cesta vytvoríme valec s priemerom asi 4 cm, z ktorého odkrajujeme rovnaké kúsky. Do každého kúsku cesta zabalíme ovocie. Ovocné knedle varíme v osolenej vode asi 8 minút. Uvarené knedle poprepichujeme, aby z nich mohla uniknúť para. S pripraveným cestom pracujeme rýchle, inak nám zredne.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 291
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

292

Podobné recepty:
  • Chonek lejkech (medovník)

    Chonek lejkech (medovník)

  • Šuhajdy

    Šuhajdy

  • Základné cesto na roládu

    Základné cesto na roládu