Kuracia pečeň na kardinálsky spôsob

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g kuracej pečene, 50 g údenej slaniny bez kože, 1 cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, 80 g šampiňónov, 3 až 4 lyžice kečupu, 1 dl červeného vína, 2 lyžice sekaných opražených mandlí.

Postup

Krok 1

Pečeň nakrájame na kocky. Do nadrobno pokrájanej, roztopenej slaniny dáme najemno pokrájanú cibuľu, trocha opražíme, pridáme nakrájanú pečeň, lisovaný cesnak, mleté čierne korenie a smažíme doružova. Pridáme pokrájané šampiňóny, kečup, víno a podusíme. Solíme až nakoniec. Po udusení stiahneme z ohňa a primiešame nasekané a opražené mandle. Podávame s varenými zemiakmi alebo pyré.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 611
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

612

Podobné recepty:
  • Kačica plnená jablkami

    Kačica plnená jablkami

  • Husacia (kačacia) pečeň na víne

    Husacia (kačacia) pečeň na víne

  • Filé z morčacích pŕs s jablkami a šunkou

    Filé z morčacích pŕs s jablkami a šunkou