Bravčové rezne s cesnakom

2015-12-15

Ingrediencie

  • trochu Bravčové rezne
  • trochu hladkú múku
  • trochu cesnak
  • trochu soľ
  • trochu mleté čierne korenie
  • trochu olej.

Postup

Krok 1

Bravčové rezne naklepeme, osolíme a okoreníme, obalíme v múke a dáme na rozpálený olej. Sprudka opražíme z jednej a druhej strany, potom pomaly dusíme, ešte nepodlievame vodou. Pred prvým podliatím vodou pridáme nakrájaný cesnak, množstvo podľa chuti, krátko opražíme a podlejeme vodou. Dusíme až do mäkka. Podávame s ryžou, alebo so zemiakovou kašou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 333
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

334

Podobné recepty:
  • Bravčové karé so syrom

    Bravčové karé so syrom

  • Pečené bravčové rebierka

    Pečené bravčové rebierka

  • Zapekaná bravčovina

    Zapekaná bravčovina