Kuracie prsia plnené čerešňami

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g kuracích pŕs, 100 g čerešní, ovocný džem, 0,5 dl ovocnej šťavy, 0,5 dl červeného vína, škrobovú múčku.

Postup

Krok 1

Kuracie prsia narežeme na rezne, vyklepeme a potrieme ovocným džemom. Odkôstkované čerešne pokrájame, poukladáme na mäso preložíme, alebo zavinieme a pečieme pri 190 stupňoch Celzia. Omáčka: Do ovocnej šťavy vlejeme víno, povaríme a zahustíme škrobovou múčkou rozmiešanou v studenej vode. Ako prílohu podávame zemiakové krokety.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 408
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

409

Podobné recepty:
  • Kuracie prsia na rajčinách

    Kuracie prsia na rajčinách

  • Morčacie vrkoče s kaparovou omáčkou

    Morčacie vrkoče s kaparovou omáčkou

  • Party medailóniky

    Party medailóniky