Kurča na pretlaku

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 celé kurča, 1 veľkú cibuľu, 0,5 l paradajkovej šťavy - pretlaku, mleté čili korenie, zeleninovú koreniacu zmes.

Postup

Krok 1

Kurča pokrájame na kúsky a na rozpálenom oleji opražíme, aby koža bola chrumkavá. Pridáme paradajkovú šťavu, nakrájanú cibuľu, dochutíme zeleninovou koreniacou zmesou a čili korením, pridáme malé množstvo vody a varíme, kým sa voda nevyvarí a mäso nebude mäkké. Ako prílohu podávame uvarenú ryžu, alebo špagety.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 504
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

505

Podobné recepty:
  • Kuracie stehná zapekané so šľahačkou

    Kuracie stehná zapekané so šľahačkou

  • Kuracie cesnakové rezne

    Kuracie cesnakové rezne

  • Pečená morka - slávnostné jedlo

    Pečená morka - slávnostné jedlo