Praženica s krevetami (India, Tamil Nadu)
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Cudzokrajná kuchyňa , Indická kuchyňa , Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky , Vodné živočíchy
Ingrediencie
- Kešu orechy, 2 veľké cibule, 1 chilli papričku, krevety, kurkumu, garam masala, soľ, 2 vajcia, nasekanú koriandrovú vňať.
Postup
Krok 1
Na rozpálenom oleji opražíme kešu orechy do hneda a odložíme. Opražíme, na tom istom oleji, nasekanú cibuľu a chilli papričku. Pridáme krevety, štipku kurkumy, 1/2 lyžičky garam masala, soľ a opekáme, pokým nie sú krevety hotové. Pridáme vajcia a dobre premiešame. Nakoniec pridáme do hotového jedla opražené kešu orechy a posekanú koriandrovú vňať.