Praženica s krevetami (India, Tamil Nadu)

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Kešu orechy, 2 veľké cibule, 1 chilli papričku, krevety, kurkumu, garam masala, soľ, 2 vajcia, nasekanú koriandrovú vňať.

Postup

Krok 1

Na rozpálenom oleji opražíme kešu orechy do hneda a odložíme. Opražíme, na tom istom oleji, nasekanú cibuľu a chilli papričku. Pridáme krevety, štipku kurkumy, 1/2 lyžičky garam masala, soľ a opekáme, pokým nie sú krevety hotové. Pridáme vajcia a dobre premiešame. Nakoniec pridáme do hotového jedla opražené kešu orechy a posekanú koriandrovú vňať.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 868
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

869

Podobné recepty:
  • Lieň na viedenský spôsob

    Lieň na viedenský spôsob

  • New Orleans gumbo

    New Orleans gumbo

  • Treska zapečená v alobale

    Treska zapečená v alobale

kuk