Pasta a'la Italiano

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 180 g tuniaka, 0,5 dl paradajkového pretlaku, 1 veľkú mrkvu, 1 cibuľu, 1 dl olivového oleja, štipku soli, štipku čierneho korenia, štipku zeleninovej koreniacej zmesi, 1 vrecúško bezvaječných cestovín.

Postup

Krok 1

Cibuľu pokrájame nadrobno, dáme do panvice, osmažíme do zlatista, pridáme nadrobno posekanú mrkvu, necháme chvíľu dusiť, podlejeme šťavou z tuniaka, pridáme korenie, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, pomiešame a hneď môžeme pridať posekaného tuniaka. Varíme približne 10 minút. Primiešame paradajkový pretlak a krátko povaríme. Cestoviny uvaríme, scedíme a zmiešame s tuniakovou masou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 675
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

676

Podobné recepty:
  • Bánovská kyselica (Morava)

    Bánovská kyselica (Morava)

  • Marhuľové knedle

    Marhuľové knedle

  • Cestoviny na sicílsky spôsob

    Cestoviny na sicílsky spôsob