Ryba z jedného pekáča

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g filiet ryby, soľ, zmes korenia na ryby, hladkú múku, 600 g zemiakov uvarených v šupke, 2 stredne veľké cibule, 1 papriku, 2 paradajky, 4 dl kyslej smotany.

Postup

Krok 1

Filety ryby osolíme, okoreníme a obalíme v múke. Zemiaky uvarené v šupke pokrájame na kolieska a väčšiu časť poukladáme do vymasteného pekáča. Rybu opražíme z oboch strán na oleji a poukladáme na zemiaky. Vo výpeku osmažíme na kolieska pokrájanú cibuľu, po chvíli na kolieska pokrájanú papriku a paradajky. Krátko podusíme a navrstvíme na rybu. Na vrch poukladáme kolieska zemiakov a zalejeme smotanou. Zapekáme v rúre asi 20 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 475
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

476

Podobné recepty:
  • Mušle s pórovým rizotom a kokosovým šalátom

    Mušle s pórovým rizotom a kokosovým šalátom

  • Ostriež na bordeauxsky spôsob

    Ostriež na bordeauxsky spôsob

  • Vianočná ryba na švédsky spôsob

    Vianočná ryba na švédsky spôsob