Špecialita z Angelikinej kuchyne

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Cestíčko: 1 kg zemiakov, 4 strúčiky cesnaku, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, 0,5 dl kyslej smotany, 300 g hladkej múky, 8 vajec, mleté čierne korenie, 1 cibuľu. Plnka: 0,5 kg červenej kapusty, 6 vajec, 0,5 l majonézy, 1 červenú cibuľu, rastlinný olej, 500 g kuracích pŕs, rascu drvenú, mleté čierne korenie, soľ, bazalku.

Postup

Krok 1

Suroviny na cestíčko zmiešame a na masti upečieme placky. Placky necháme vychladnúť. Plnka: cibuľu pokrájame, speníme na oleji, pridáme na tenké rezance pokrájané kuracie mäso, osolíme, okoreníme a podusíme. Vajce uvaríme na tvrdo, pokrájame ich na tenké kolieska. Červenú kapustu podusíme, pridáme štipku soli a rasce (dusíme iba 10 minút!). Kapustu dáme do väčšej nádoby, primiešame mäso, vajcia a majonézu. Na placky navrstvíme, iba na jednu polovicu, pripravený majonézový šalát. Druhú polovicu placky preložíme v polovici, cez plnku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 459
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

460

Podobné recepty:
  • Plnené zemiaky so syrom

    Plnené zemiaky so syrom

  • Jablkovotvarohový nákyp

    Jablkovotvarohový nákyp

  • Čierny koreň zapečený s tofu

    Čierny koreň zapečený s tofu