Creme de Paris

2016-04-20
  • Počet porcií : 1
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Čas varenia : 30 min.
  • Celkový čas : 45 min.

Popis

Francúzska dobrotka sa podáva v pohári s jahodovým práškom.

Ingrediencie

  • konzervované jahody - celú konzervu
  • šľahačku v prášku a všetko na jej prípravu
  • kryštálový cukor

Postup

Krok 1

Jahody precedíme a sirup dáme bokom. Jahody pokrájame na kolieska a dáme do misy. Pripravíme si šľahačku v prášku. Šľahačku zmiešame s nálevom z jahôd a s kryštálovým cukrom. Miešame pokým nevznikne riedky krém. Krémom zalejeme jahody a dáme na 12 hodín do chladničky. Krém nestuhne, ale bude príjemne studený.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 812
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

813

Podobné recepty:
  • Jablká v župane II

    Jablká v župane II

  • Kokosové mlieko

    Kokosové mlieko

  • Zemplínsky rezancový koch

    Zemplínsky rezancový koch

kuk