Creme de Paris
2016-04-20- komentárov
- Kategórie: Dezerty , Iné
- Počet porcií : 1
- Čas prípravy : 15 min.
- Čas varenia : 30 min.
- Celkový čas : 45 min.
Popis
Francúzska dobrotka sa podáva v pohári s jahodovým práškom.
Ingrediencie
- konzervované jahody - celú konzervu
- šľahačku v prášku a všetko na jej prípravu
- kryštálový cukor
Postup
Krok 1
Jahody precedíme a sirup dáme bokom. Jahody pokrájame na kolieska a dáme do misy. Pripravíme si šľahačku v prášku. Šľahačku zmiešame s nálevom z jahôd a s kryštálovým cukrom. Miešame pokým nevznikne riedky krém. Krémom zalejeme jahody a dáme na 12 hodín do chladničky. Krém nestuhne, ale bude príjemne studený.