Mandle k vínu

2008-04-21

Ingrediencie

  • 100 g mandlí, olej, jemnú soľ.

Postup

Krok 1

V hrnci necháme zovrieť vodu, vhodíme do nej mandle a ponecháme ich v nej asi 30 sekúnd. Mandle scedíme a necháme ich odkvapkať. Ponoríme ich do oleja a necháme ich postáť. Scedíme ich a vysypeme na plech. Vložíme do vyhriatej rúry a necháme ich upiecť do ružova. Po upečení posypeme soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2092
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2093

Podobné recepty:
  • Husacia nátierka

    Husacia nátierka

  • Šťavnatý jablkový koláč II

    Šťavnatý jablkový koláč II

  • Perník halabala

    Perník halabala

kuk