Marinovaná rýchlovka

2008-06-13

Ingrediencie

  • 600 g mäsa bez kosti (bravčové karé, kuracie alebo morčacie prsia). Marináda: 2 žĺtky, 2 lyžice škrobovej múčky, 2 lyžice oleja, 1 lyžicu horčice, 1 lyžičku worcesterskej omáčky, 1 lyžičku sójovej omáčky, 1 lyžicu zeleninovej koreniacej zmesi, 1 lyžicu korenia karí, štipku mletého čierneho korenia, štipku soli.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na rezance 1 x 1cm, čo najdlhšie. Premiešame s marinádou a

Krok 2

odložíme do chladničky do druhého dňa. Rezance jednotlivo smažíme v horúcom tuku. Podávame s hranolčekmi, ryžou a tatárskou omáčkou. Mäso vydrží v chladničke prikryté alobalom aj 2 až 3 týždne.

Krok 3

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 570
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

571

Podobné recepty:
  • Pivná paštéta

    Pivná paštéta

  • V zázvore varené kuracie mäso s koriandrovým dressingom

    V zázvore varené kuracie mäso s koriandrovým dressingom

  • Kuracie rezne plnené špenátom

    Kuracie rezne plnené špenátom

kuk