Kačacie prsia so zemiakovým šalátom

2008-07-27

Ingrediencie

  • 1 kg kačacích pŕs, soľ, mleté čierne korenie, 50 g obyčajnej horčice, 50 g dijonskej horčice, olivový olej, 2 viazaničky jarnej cibuľky, 4 vetvičky stopkového zeleru, 1 kg v šupke uvarených zemiakov.

Postup

Krok 1

Kožu na prsiach do kríža narežeme. Celý kus mäsa grilujeme asi 5 minút, potom mäso otočíme a grilujeme ďalšie 4 minúty. Mäso osolíme a okoreníme čerstvo namletým korením. Obyčajnú a dijonskú horčicu zmiešame, osolíme a za stáleho miešanie pridávame, tenkým pramienkom, olej. Pridáme pokrájanú jarnú cibuľku a stopkový zeler. Pridáme ošúpané, na kolieska nakrájané zemiaky a premiešame. Ugrilované mäso pokrájame a plátky a podávame so zemiakovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 410
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

411

Podobné recepty:
  • Kuracie rezne marinované v pive

    Kuracie rezne marinované v pive

  • Kurča s chuťou husi

    Kurča s chuťou husi

  • Plnené cibule

    Plnené cibule

kuk