Škvarkové pagáčiky nekysnuté

2016-05-25

Ingrediencie

  • Sladké: 300 g polohrubej múky
  • 150 g škvariek
  • 70 g mletého cukru
  • 1 vajce
  • 1 až 2 lyžice mlieka. Slané: To isté
  • len namiesto cukru dáme 1 malú zarovnanú kávovú lyžičku soli a 1 lyžičku mletej rasce.

Postup

Krok 1

Škvarky zomelieme pridáme cukor, múku, celé vajce a s mliekom zarobíme vláčne cesto. Necháme postáť 15 minút. Vykrajujeme pagáčiky a upečieme do ružová. Mierne vychladnuté posypeme práškovým cukrom. Môžeme primiešať aj vanilínový cukor.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3577
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3578

Podobné recepty:
  • Smotanové pečivo

    Smotanové pečivo

  • Pečivo z krehkého cesta

    Pečivo z krehkého cesta

  • Rýchly ríbezľový koláč

    Rýchly ríbezľový koláč