Hovädzí zvitok

2008-09-05

Ingrediencie

  • 400 g hovädzieho mäsa (zo stehna), 50 g masti, 1 cibuľu, 60 g slaniny, 150 g kyslých uhoriek, 1 vajce, 20 g hladkej múky, soľ, vodu, mleté biele korenie.

Postup

Krok 1

Hovädzie rezne naklepeme, osolíme okoreníme bielym korením. Poukladáme na ne štvrtiny na tvrdo uvareného vajca, pásiky uhorky a slaniny a zvinieme. Previažeme niťou alebo upevníme ihlicami, opečieme na masti a pridáme postrúhanú cibuľu. Spolu popražíme, podlejeme vodou a dusíme. Po udusení zvitky vyberieme, odstránime nite, šťavu poprášime múkou a povaríme. Podávame s ryžou alebo zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 292
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

293

Podobné recepty:
  • Bravčové mäso na rasci s pivom

    Bravčové mäso na rasci s pivom

  • Bravčové pliecko na švábsky spôsob

    Bravčové pliecko na švábsky spôsob

  • Bravčové (teľacie) mäso s horčicou

    Bravčové (teľacie) mäso s horčicou