Veľkonočný piškótový baranček

2008-09-29

Ingrediencie

  • 200 g masla, 160 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, štipku soli, 3 vajcia, 70 g postrúhanej citrónovej kôry, 300 g polohrubej múky, 100 g nadrobno nakrájaného sušeného ovocia (môžeme dať iba hrozienka), 2 lyžičky prášku do pečiva, 100 g pomletých vlašských orechov.

Postup

Krok 1

Maslo s cukrom, vanilkovým cukrom, vajciami a štipkou soli vymiešame do hladka. Pridáme citrónovú kôru, ovocie, orechy a zľahka primiešame múku s práškom do pečiva. Dáme do vymastenej a vysypanej formy. Pečieme asi 3/4 hodiny. Hotového barančeka posypeme práškovým a vanilkovým cukrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 335
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

336

Podobné recepty:
  • Piškótové rezy s dvojakou šľahačkou

    Piškótové rezy s dvojakou šľahačkou

  • Jablkovočokoládová plnka II

    Jablkovočokoládová plnka II

  • Štrúdľa

    Štrúdľa