Cukrárenské kávové zrná

2016-04-22
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 40 min.
  • Čas varenia : 10 min.
  • Celkový čas : 50 min.

Popis

SLadké marcipánové zrná obalené v čokoládovej poleve.

Ingrediencie

  • 1 bal kakaový puding (na Slovensku BB puding)
  • 2 lyžica kávy (nie rozpustnej)
  • 2 ks žĺtky
  • 250 g práškového cukru
  • 250 g margarínu
  • 100 g sušeného mlieka
  • 2 lyžica oleja
  • 2 lyžica vlažnej vody
  • 200 g práškového cukru

Postup

Krok 1

Všetky suroviny spracujeme, dvomi lyžičkami vytvarujeme kávové zrnká. Osobitne spracujeme všetky suroviny na marcipán. Ak sa ťažko spracovávajú môžeme pridať malé množstvo vlažnej vody. Hmotu na tenko vyvaľkáme (medzi dvoma pergamenovými papiermi), pokrájame na štvorce a zabalíme do nich zrná.

Krok 2

Upravíme ich a potierame čokoládovou polevou (potierame len pierkom, aby sa vytvorila tenká vrstva čokolády).

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1538
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1539

Podobné recepty:
  • Londýnsky koláč

    Londýnsky koláč

  • Kokosové pusinky

    Kokosové pusinky

  • Jablkový mrvenicový koláč

    Jablkový mrvenicový koláč