Karamelové šuhajdy

2018-06-11
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Karamelové šuhajdy

Ingrediencie

  • 1 ks kondenzované mlieko sladené
  • 100 g čokolády na varenie
  • 100 g stuženého tuku na polevy (napríklad Cera)
  • papierové košíčky

Postup

Krok 1

Neotvorenú konzervu kondenzovaného mlieka varíme vo vode asi 2 hodiny.

Krok 2

Necháme vychladnúť.

Krok 3

Otvoríme až potom, keď sme presvedčení, že je konzerva dostatočne vychladená (najlepšie po ôsmich hodinách).

Krok 4

Čokoládu rozpustíme s tukom.

Krok 5

Do papierových košíčkov dáme trochu čokolády.

Krok 6

Keď čokoláda stuhne pridáme skaramelizované mlieko z konzervy a opäť čokoládou.

Krok 7

Môžeme dozdobiť kúskom orecha.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 4368
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

4369

Podobné recepty:
  • Palacinkové torta III

    Palacinkové torta III

  • Kávová torta

    Kávová torta

  • Medová roláda

    Medová roláda

kuk