Kapor s orechmi
2018-06-11- komentárov
- Kategórie: Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky , Ryby sladkovodné
- Kuchyňa: Slovenská
- Čas prípravy : 15 min.
- Celkový čas : 15 min.
Popis
Kapor s orechmi
Ingrediencie
- 4 ks porcie kapra (800 g)
- 2 lyžica nadrobno posekaných orechov
- 2 lyžica masla
- 1,5 dl šľahačkovej smotany
- soľ
Postup
Krok 1
Porcie kapra osolíme a poukladáme na plech s teflonovým povrchom (môžeme použiť aj obyčajný plech, vystlaný papierom na pečenie). Polejeme ich rozpusteným maslom a posypeme posekanými orechmi. Polejeme šľahačkovou smotanou a vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov Celzia a pečieme asi 20 minút.
Krok 2
Podávame so zemiakmi.