Vyprážaný kapor

2015-09-29
  • Vyprážaný kapor

Ingrediencie

  • 600 g kapra, soľ, múka, 2 vajcia, strúhanka, olej (alebo masť) na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Kapra očistíme, umyjeme, osušíme, nakrájame na rezne a osolíme. Potom ich obalíme v múke, v rozšľahaných vajciach, v strúhanke a na rozpálenom oleji (masti) vyprážame po oboch stranách. Podávame so zemiakovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 4339
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

4340

Podobné recepty:
  • Treska na neapolský spôsob

    Treska na neapolský spôsob

  • Grilovaná ryba s horčicou

    Grilovaná ryba s horčicou

  • Homár na spôsob Dumas

    Homár na spôsob Dumas