Vyprážaný kapor

2015-09-29
  • Vyprážaný kapor

Ingrediencie

  • 600 g kapra, soľ, múka, 2 vajcia, strúhanka, olej (alebo masť) na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Kapra očistíme, umyjeme, osušíme, nakrájame na rezne a osolíme. Potom ich obalíme v múke, v rozšľahaných vajciach, v strúhanke a na rozpálenom oleji (masti) vyprážame po oboch stranách. Podávame so zemiakovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 4453
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

4454

Podobné recepty:
  • Treska na koreňovej zelenine

    Treska na koreňovej zelenine

  • Zapečená šťuka

    Zapečená šťuka

  • Hustá rybia polievka (Francúzsko)

    Hustá rybia polievka (Francúzsko)