Omeleta zo solenej tresky

2018-06-11
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Omeleta zo solenej tresky

Ingrediencie

  • 100 g filé tresky
  • soľ
  • 6 ks vajec
  • 1 lyžica pokrájanej petržlenovej vňate
  • 3 lyžica dohneda osmaženej cibule

Postup

Krok 1

Filé tresky dáme do rozmerovo vhodnej škatuľky, zasypeme ju soľou a odložíme na niekoľko dní do chladničky.

Krok 2

Treska získa krehkosť. Z tresky pred použitím odstránime soľ, opláchneme studenou vodou a osušíme. Pokrájame ju na rezančeky.

Krok 3

Pridáme k nej šesť rozšľahaných vajec, soľ, za lyžicu pokrájanej petržlenovej vňate a veľa dohneda osmaženej cibule.

Krok 4

Premiešame a dáme na panvicu s olivovým olejom.

Krok 5

Prikryjeme a necháme stuhnúť. Omeletu neobraciame, len zošuchneme na tanier.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 923
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

924

Podobné recepty:
  • Šťuka so špenátom

    Šťuka so špenátom

  • Rybie závitky

    Rybie závitky

  • Ako sa zbaviť kostí z rýb

    Ako sa zbaviť kostí z rýb

kuk