Zaváranie bez cukru

2018-02-28

Ingrediencie

  • Ovocie alebo uhorky

Postup

Krok 1

Ovocie umyjeme, väčšie kôstkové ovocie môžeme vykôstkovať, poukladáme do pohárov a zalejeme obyčajnou vodou priamo z vodovodu. Keď sú to slivky, môžeme ich zavárať bez vody, vo vlastnej šťave. Uzatvorené poháre s ovocím sterilizujeme maximálne päť minút. Sterilizáciu zopakujeme ešte raz na druhý deň, po 24 hodinách. Obdobne sterilizujeme uhorky, bez cukru, s použitím nakladača a obyčajnej vody.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1778
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1779

Podobné recepty:
  • Bravčové kotlety na furmanský spôsob

    Bravčové kotlety na furmanský spôsob

  • Créme brulée

    Créme brulée

  • Dezert z piškót

    Dezert z piškót

kuk