Francúzsky šalát

2018-02-19

Popis

Francúzsky šalát

Ingrediencie

  • 2 kg zemiakov uvarených v šupke
  • 4 ks vajcia uvarené na tvrdo
  • sterilizované uhorky
  • sterilizovaný hrášok
  • rybičky v oleji
  • 2 ks kyslé ryby (ruské sardinky)
  • mrkvu
  • zeler
  • petržlen
  • cibuľu
  • 100 g salámy
  • majonézu

Postup

Krok 1

Zemiaky nakrájame na hranolčeky, pridáme vajcia pokrájané na malé kúsky, nadrobno pokrájané uhorky, sterilizovaný hrášok, posekané rybičky v oleji. Z kyslých rýb odstránime kožu, chrbtovú kosť a pokrájame ich na rezančeky. Nadrobno pokrájanú zeleninu a cibuľu uvaríme v octovej vode. Salámu pokrájame na rezančeky. Všetko spolu premiešame s majonézou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2427
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2428

Podobné recepty:
  • Meteník (liptovské jedlo)

    Meteník (liptovské jedlo)

  • Francúzsky nálev s citrónom

    Francúzsky nálev s citrónom

  • Hlivový šalát

    Hlivový šalát

kuk