Fašírka z kalerábu

2018-01-17

Popis

Fašírka z kalerábu

Ingrediencie

  • 1 ks väčší kaleráb (gigant)
  • 1 ks vajce
  • polohrubú múku
  • soľ
  • strúhanku
  • olej na vyprážanie

Postup

Krok 1

Kaleráb postrúhame na väčšom strúhadle (ako na jablká), 5 minút povaríme, scedíme, necháme vychladnúť, primiešame vajce, soľ a polohrubú múku. Z masy formujeme fašírky, obalíme v strúhanke a vypražíme na oleji. Nastrúhaný kaleráb môžeme zmraziť do zásoby a pred prípravou ho vložíme do vriacej vody.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2762
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2763

Podobné recepty:
  • Omeleta Arnolda Bennetta (podľa slečny Dahlovej)

    Omeleta Arnolda Bennetta (podľa slečny Dahlovej)

  • Palacinky

    Palacinky

  • Hubové palacinky

    Hubové palacinky

kuk