Fašírka z kalerábu
2018-01-17- komentárov
- Kategórie: Bezmäsité pokrmy , Zeleninové pokrmy , Z pekáča Jula Viršíka , 1995
- Kuchyňa: Slovenská
Popis
Fašírka z kalerábu
Ingrediencie
- 1 ks väčší kaleráb (gigant)
- 1 ks vajce
- polohrubú múku
- soľ
- strúhanku
- olej na vyprážanie
Postup
Krok 1
Kaleráb postrúhame na väčšom strúhadle (ako na jablká), 5 minút povaríme, scedíme, necháme vychladnúť, primiešame vajce, soľ a polohrubú múku. Z masy formujeme fašírky, obalíme v strúhanke a vypražíme na oleji. Nastrúhaný kaleráb môžeme zmraziť do zásoby a pred prípravou ho vložíme do vriacej vody.